Noor 4 april 2012

Noor 4 april 2012

zondag 30 maart 2014

Zondag 30 maart


Heerlijk om te schrijven dat de afgelopen dagen goed zijn gegaan. Op school had je je spreekbeurt en die ging over dokters. De kinderen vonden het allemaal interessant en waren in het bijzonder erg onder de indruk van je kanjer-ketting (dat is een ketting die helemaal vol hangt met kralen die je hebt gekregen bij elke behandeling, onderzoek of speciale gelegenheid in het ziekenhuis, bijv. bij chemo/beenmergpunctie/opname). Het kan niet anders dat dit een hele lange ketting is geworden. De meeste vragen van de kinderen gingen bijna allemaal over de ketting. Maar er was ook een jongetje, Luca Zandvliet, die opmerkte dat het toch wel heel erg goed was dat je nog leefde. Mooi hè!
Diezelfde Luca kwam vrijdag zelfs nog een paar kadootjes brengen met een mooie bos bloemen voor mama.

Je vriendinnen zijn ook allemaal een keer komen spelen, donderdag kwam Roxanne mee uit school en vrijdag Kyara. Ook heb je lekker gedanst en ben je bij de opening geweest van de nieuwe kantine bij Quintus. En zaterdagavond was het helemaal feest want voor het eerst bleef er een vriendinnetje bij je slapen, je hebt het erg gezellig gehad met Steffie.
Vandaag lekker rustig aangedaan en volop genoten van het zonnetje. Aan het einde van de middag kwam Lisa langs en die heeft meegeholpen om pizza's zelf te maken, lekker!!

En dan morgen............................

Ja ja ja, het is nu echt aangebroken..........................

Om half 12 moeten jullie in Rotterdam zijn voor het aller aller aller allerlaatste shotje. Ook gaan ze nog een hartfilmpje maken en natuurlijk ga je iedereen langs om te bedanken voor alle goede zorgen van de afgelopen 2 jaar. Je bent eigenlijk dan nog niet helemaal klaar want 2 jaar geleden kreeg je op 4 april je eerste chemo dus tot vrijdag moet je nog wel het mondspuitje gebruiken.
Morgen schijf ik uiteraard hoe het in Rotterdam is gegaan.


Gezellig met grote nicht Lisa op de trampoline pizza eten.







1 opmerking:

  1. Lieve Noor en fam..
    Hoeraaaa we zijn blij voor jullie allemaal. Genieten en wachten op de foros van jullie klasuitje.
    gr luca en fam zandvliet.

    BeantwoordenVerwijderen