Noor 4 april 2012

Noor 4 april 2012

maandag 31 maart 2014

Maandag 31 maart 2014.......


Laatste keer Rotterdam voor het shotje!!


Yes Yes Yes......... 2 jaar lang hebben we naar deze dag uitgekeken!!

Vandaag de laatste keer dat je naar Rotterdam moest voor het shotje. Het ging allemaal heel erg goed en het was een drukke boel. Je waarden werden gecheckt en het shotje mocht aangemaakt worden. Ook kreeg je vandaag een hartfilmpje en volgende week maandag heeft mama een bel-afspraak staan om te horen of die goed was.
Uiteraard hadden jullie weer bakken vol met tomaten meegenomen voor heel de afdeling. Om de zusters en dokters te bedanken voor alle goede zorgen hebben jullie een fiets gegeven zodat de zusters de lange afstanden van de afdeling naar het laboratorium nu op de fiets kunnen doen. Dit kado vonden ze helemaal te gek want ze waren aan het sparen voor zo'n fiets. De oma's en opa's wilde ook wat doen en die hebben een bijdrage gegeven om nieuw speelgoed te kopen, het oude speelgoed moest allemaal weggegooid worden vanwege die bacterie (Noor had trouwens die bacterie gelukkig niet).  
De dokters en zusters zie je ook nog een keer bij jullie thuis want papa gaat een middag 'Bakkie Fietsen' organiseren voor alle dokters en zusters van Rotterdam én Delft, hebben ze gelijk een personeelsuitje :).

En toen naar huis..... :)

Daar waren de voorbereidingen al druk aan de gang. Er werd een spandoek opgehangen en er werden in de voor én achtertuin heel veel ballonnen opgehangen (dank aan de blazende opa). John Brabander kwam een ander heel mooi doek ophangen met een foto van jou erop maar moest gelijk even de opa's helpen met het spandoek. Voordat we aan de lekkere taart konden beginnen moest er natuurlijk wel even geproost worden. De kinderen hebben heerlijk buiten gespeeld en wij zaten lekker buiten, wat een heerlijke super TOPdag was het. 

Zoals ik al eerder had geschreven moet je thuis nog even een paar daagjes doorgaan met het chemo mondspuitje. Maar vrijdag 4 april zal de eerste dag zijn dat je helemaal NIETS krijgt, want het mondspuitje van vrijdag binden jullie aan een vuurpijl vast en die schieten jullie zo de ruimte in, weg met die zooi !!!
Je eerste dag zonder iets ga je vieren met je hele klas, papa en mama hebben iets geregeld waar ik vrijdagavond over zal schrijven. Wordt vervolgd dus :) 


(Ik hoop niet dat sommige telefoons vastlopen van de vele foto's maar ik kon niet kiezen en heb ze er gewoon allemaal maar opgezet)


Dit is Henk, de prikdokter.

Nog even een serieus gesprekje met dokter Beishuizen.

En uiteraard nog even een lachende foto.

Op de foto met pedagoge Conradien,
wat heeft zij jou goed begeleid!

De voorbereidingen thuis......

Uiteraard helpt Freek ook mee!



En dit is toch geweldig!!!!!  GEEN CHEMO'S


Een super mooi doek van Jolanda en John.


En dan eindelijk de taart......

En uiteraard de champagne....


En dan kan er geproost worden met het hele gezin!
Wat zijn Ralph en Freek toch lief voor jou geweest. 
Deze 2 jongens verdienen ook een hele grote PLUIM!!

Heerlijk in het zonnetje aan het ballen.

Met oma en opa Bikkel op de foto.

En met oma en opa Peppie.

Lachend op de foto saampjes met tante Mieke.
 
En natuurlijk een foto met je 2 grote nichten, Lisa & Romy.


Even een gekke stomme foto met de blogger :)

!!!!  YES !!!!







2 opmerkingen:

  1. aangekomen in Zuid-Frankrijk ben ik eerst maar eens gaan kijken hoe het met Noor gaat.
    Overweldigend, wat een geluk straalt er van deze fotoos af en wat ziet die Noor er weer lekker fris uit. Hier hou ik mijn ogen niet droog bij. Complimenten voor de gehele familie zoals ze allemaal voor Noor hebben gezorgd. ZET HEM OP NOOR,ER LIGT NOG EEN HEEL LANG LEVEN VOOR JE

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow Noor, wat een moment!
    Inderdaad op naar een mooi en gezond leven.
    Groetjes van de familie van Rico Simons

    BeantwoordenVerwijderen