Noor 4 april 2012

Noor 4 april 2012

zaterdag 5 april 2014

Bericht geschreven door: Papa Roel




Hallo lieve allemaal en in het bijzonder Noor, Ralph, Freek en Diana

Gisteren was een speciale dag voor ons allemaal en in het bijzonder voor Noor. 

De dag 3 april 2012 staat voor ons voor altijd in het geheugen gegriefd, maar 4 april 2014 zal zeker zo goed bij blijven!  Zeker na 2 jaar die achteraf toch voorbij zijn gevlogen. Met zeer diepe herinneringen maar zeker ook hele mooie positieve herinneringen! En vooral mooie gedachtes door de positieve instelling van onze lieve Noor. Maar die kleine dappere meid heeft het vooral te danken aan de allerliefste mama die ze zich maar kan veroorloven. Mama was er altijd voor jou en niet te vergeten voor je broers en papa! Ook deze dappere broers moesten soms toezien hoe jij de moeilijke dagen doorbracht. 
Het eerste jaar was zeker heftig, na de schrik van 3 april 2012 en de maanden erna kregen we vooral door goed ondersteunende woorden van de artsen steeds meer de bevestiging dat jij een kei was in het ondergaan van de vervelende chemo’s. Mama was er altijd voor je met lieve en vooral duidelijke ondersteuning, nergens omheen draaien en alles in dienst van Noor. Discipline in een schone en gezonde omgeving was voor mama een pré! Altijd goed en gezond eten waren de beste manieren om op kracht te blijven. 

Na 1 jaar en wat minder medicijnen zagen we dat je steeds wat minder last kreeg van de behandelingen in het Sophia. Nadat je precies na 1 jaar op 4 april nog maar 1 keer koorts hebt gehad en 3 dagen opname, ben je op de wekelijkse behandelingen na niet één keer meer opgenomen  in het ziekenhuis.  
Erg bijzonder en vooral door top medewerking op school die rekening houden met zieke kinderen, heb je jezelf er als een kei doorheen gewerkt! En vooral ook door de wederzijdse kanjers van opa’s en oma’s en overige familie en vrienden welke regelmatig voor ons klaar stonden als dit nodig was! Met een overdosis aan positieve instelling  van alle mensen om ons gezin heen heb je het gewoon gefikst Noor! En wat je zelf pas tegen me zei “kan mijn gewone leventje weer beginnen”!  Nu 8 jaar oud en al zo veel wijzer.                               
                                                                 
Hierbij willen we graag iedereen intens bedanken voor het medeleven en de zorg die ieder op zijn of haar manier aan Noor en ons geboden hebben.
Maar natuurlijk in het bijzonder onze intense dank aan onze allerliefste Esther die 2 jaar lang op zo’n ongelofelijke mooie manier een blijvende herinnering voor de toekomst voor Noor heeft achtergelaten op haar Blog, met een talent voor schrijven waar menig auteur jaloers op mag zijn! 
Esther, je bent een Kanjer, 1e klas Hollands topproduct! Eigenlijk niet in woorden uit te drukken!

Lieve mensen,  het gewone leven gaat weer beginnen!

Lieve groet,

papa Roel 


Foto zegt genoeg!

3 opmerkingen:

  1. De tranen rollen over mijn wangen.
    Wat geweldig, mooi, hartverwarnend en ontroerend....

    Wat is jullie 'het gewone leven' weer gegund.....!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geschreven neef......wens jullie het allerbeste .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg mooi geschreven pfff
    het ga jullie goed.
    Tijd om te gaan leven en genieten GOOOO for it!!!!

    Fam Zandvliet

    BeantwoordenVerwijderen